CoxsBay.jpg
 

Cox's Bay Swimming Pool
Landscape Design & Development

2009

With very limited space the client wished to maximise their outdoor living while establishing privacy above a busy road. Construction and site coverage necessitated the need for a building and resource consent application.

  • The outdoor dining and lawn were designed side by side to make the most of the available living area. 
  • The pool is situated towards the sun and where the water makes a visual link with Cox's Bay and expansive views of the city skyline.
  • Solid walls block off the road and cedar screens maintain an open airy feel where absolute privacy is not an issue.
  • Other parts of the garden have been devoted to a Zen garden and a productive area for growing fruit and vegetables.
 

Gallery


"With the completion of the pool and the onset of summer, the true value of the outdoor spaces created at our home are being revealed. It really is special and a wonderful environment for our baby (soon) to come.

- Krishna Pillai


Ready to get Started?